Over Peter Remmelzwaal

Patissier Peter Remmelzwaal won de ‘Gouden Gard 2008’, de ‘Dutch Pastry Award 2012’ en werd benoemd tot ‘Beste patissier van Nederland 2012’. Hij heeft gewerkt bij diverse topbedrijven als ‘de Patissier’ en ‘Huize van Wely’. Daarnaast is hij lid van het ‘Nederlands Patisserie Team’ en ambulant patissier van het Koninklijk Huis.

Peter heeft voor Pasen heerlijke recepten ontwikkeld met Veliche Gourmet chocola en couvertures. Een daarvan is ‘Chocolate Surprise’, een chocolade-paasei van pure en melkchocolade, gevuld met chocolade-amandelgianduja, crispy crunchies en gedecoreerd met een chocoladepaashaas.

Wat vind je in dit receptenboek:

  • Unieke Paasrecepten van Peter Remmelzwaal (deze zijn nergens anders te vinden)
  • Stap-voor-stap uitleg voor het maken van luxe paaseieren gevuld met chocolade-amandelgianduja
  • Maak een dessert van sterrenniveau waarmee je absoluut indruk zult maken

Ontvang het Paasreceptenboek van Peter Remmelzwaal