Smaak is voor ons het enige dat telt

Iedere ambachtsman is op zoek naar die sublieme smaak van Belgische chocolade. Je wilt een fantastische smaakbeleving. 

We ontdekten dat chefs, patissiers en chocolatiers behoefte hadden aan een chocolade met een constante kwaliteit en een specifieke viscositeit die perfect te verwerken is in al hun toepassingen.  

Door onze ervaring in het produceren van Belgische chocolade, hebben we een chocolade kunnen ontwikkelen die rijk is aan karakter en complex van smaak, maar ook opmerkelijk werkbaar is.

Onze chocolade is de meest duurzame die er is

Onze gewasonderzoekers reizen meer dan een half miljoen kilometer per jaar door cacao-groeiende regio’s om cacaobonen van de beste kwaliteit te vinden. 

We werken daarvoor nauw samen met boerencoöperaties en zijn in rechtstreeks in contact met kleine lokale cacaoboeren.  

Elke stap van de reis – van het vinden van de beste cacaobonen tot het produceren van prachtige Belgische chocolade – wordt begeleid door een team van experts.  

Om de beste kwaliteit en een duurzame herkomst te garanderen, worden onze bonen 3 keer getest en geanalyseerd tijdens hun reis naar België. Daarnaast voldoet al onze cacao aan het Rainforest Alliance™ keurmerk.  

Je krijgt een chocolade die afgestemd is op jouw wensen

Onze chocolade experts hebben met meer dan 100 chefs, patissiers en chocolatiers gesproken om samen de ultieme chocolade te ontwikkelen.  

We luisterden naar hun eisen over smaak, viscositeit, smeltbaarheid en werkbaarheid en baseerden daar onze chocolades op.  

Zo ontwikkelden we een overzichtelijk assortiment Belgische Chocolades met diverse smaakprofielen en cacaopercentages. Onze chocolade is altijd beschikbaar, zodat je het op elk moment kunt bestellen in de hoeveelheden die jij op dat moment nodig hebt. 

Daarmee stellen we je in staat om perfectie te bereiken in jouw creaties tegen een eerlijke prijs – zodat je ze vol passie en trots kunt serveren.