Als ambachtsman wil je het beste product gebruiken

A threat well treated - goed snoepgoed

Je wilt als chef of patissier weten waar jouw chocolade vandaan komt – van de boon tot in de keuken. Sinds wij jaren geleden zijn begonnen, weten we dat voor het maken van een mooi product de volledige productieketen belangrijk is.

Daarom zorgden we ervoor dat onze chocolade 100% duurzaam is – zodat jij het met trots kunt verwerken in je bereidingen.

Je wilt zeker zijn dat jouw product duurzaam is. Al vanaf de plek waar de bonen groeien

Goed voor boeren en het milieu

Dat is waarom alle cacao die we gebruiken voor onze chocolade voor 100% komt van boerderijen met het Rainforest Alliance Keurmerk™.

Dit heeft een positieve invloed op de grond waarin de bonen groeien en de handen die ze planten, het helpt boeren om natuurlijke hulpbronnen te behouden, de productiviteit te verhogen en hun leef- en werkomstandigheden te verbeteren.

Wij helpen je aan de beste kwaliteit. Zodat jij jouw creaties vol trots kunt bereiden.

Goed voor ambachtslieden

Met alles wat we doen, willen we zorgen dat jij de producten tot je beschikking hebt om te doen waar jij het beste in bent.

Dat is waarom we een reeks chocolade hebben ontwikkeld voor alle chefs, voor alle smaken en voor alle creatieve ideeën met chocolade.

Dat is waarom we zo’n obsessie hebben met kwaliteit.

En dat is ook waarom onze Belgische chocolade wordt geproduceerd op de meest moderne productielocatie van Europa met de hoogste standaarden voor voedselveiligheid en consistentie.

Omdat jouw liefde, onze liefde is.

Jouw dagelijkse werk verdient onze toewijding.

Uiteindelijk, gaat het om de ultieme smaakbeleving

Goed voor chocoladeliefhebbers

Naast boeren en ambachtslieden, houden we de chocoladeliefhebbers in gedachten tijdens elke stap van onze cacao-reis.

Uiteindelijk, zijn zij niet degenen die bepalen wanneer ze van ons product genieten? Juist. Het moment waarop ze krijgen waar ze naar verlangden, is waar het allemaal bij elkaar komt.

Dat is waarom we continu streven naar recepten die verrassen en de zintuigen nog meer prikkelen dan de dag ervoor. Van het verpakken tot de presentatie, chocolade gaat om de mensen die we willen verwennen.

Alles wat we doen, is gericht op het geven van een moment van genot waardoor ze alles even vergeten. Ehmm.. wat zei je? Dat bedoelen we.

Je kunt het zien, proeven en ruiken

Waarom chefs voor ons kiezen
  • Alleen boeren die een eerlijke prijs krijgen, kunnen chocolade leveren die er zo puur en smakelijk uitziet.
  • Alleen zorgvuldig gekozen partners kunnen een product leveren dat zo verbluffend mooi is verpakt.
  • Alleen een chef-kok die enthousiast is over zijn product, kan zijn publiek blijven inspireren.
  • En alleen een ervaring die met toewijding is gecreëerd, kan zo’n bijzondere smaakbeleving bieden.

Dus als je je ooit hebt afgevraagd wat onze chocolade zo verbazingwekkend goed maakt, weet je het nu.