Veliche™ Gourmet deelt haar passie voor chocolade tijdens Sirha 2019 van Veliche Gourmet

Van 26 tot 30 januari 2019 waren we aanwezig op de horecavakbeurs Sirha, die elke twee jaar in Lyon plaatsvindt. Deze editie van ’s werelds meest toonaangevende vakbeurs voor horeca en catering trok meer dan 220.000 bezoekers uit 132 verschillende landen en er werden honderden nieuwe producten en merken gepresenteerd. Kortom, de perfecte kans om, na een succesvolle lancering in Nederland tijdens de Horecava 2019, onze Veliche™ Gourmet premium Belgische chocolade officieel in Frankrijk op de kaart te zetten. Gedurende vijf dagen kregen professionals de unieke kans om onze producten te proeven en meer te weten te komen over Veliche™ Gourmet.

Voorafgaand aan de Sirha 2019 hebben we via onze socialmedia kanalen diverse VIP-kaarten en normale entreekaarten weggegeven. Winnaars konden dagelijks samen met andere deelnemers bij onze stand demonstraties bijwonen en gepassioneerde chefs aan het werk zien met onze cacao en chocolade. Kruidige warme chocolade, smakelijke koekjes, veganistische chocoladecakes en salted brownies waren enkele van hun unieke recepten. Iedere aanwezige had de mogelijkheid vragen te stellen over de manier waarop chocolade van Veliche™ Gourmet wordt verwerkt. Al snel was duidelijk dat de producten extreem werkbaar zijn en dat de resultaten steevast heerlijk smaakten en er fantastisch uitzagen. “Veliche™ Gourmet is geschikt voor elk recept, elke toepassing en elke techniek die je maar kunt bedenken!” vertelde een enthousiaste bezoeker. “Je kunt ook zien dat er veel aandacht is besteed aan constante kwaliteit, en dat is in mijn vak een geruststellende gedachte.”

Naast een overzicht van de nieuwste culinaire trends en innovaties werden er tijdens de Sirha een scala aan nieuwkomers gepresenteerd in het speciale ‘Start-up Village’, waar de besten in Food Tech stonden. Tijdens de beurs werden ook verschillende prestigieuze wedstrijden gehouden, waaronder de ‘Innovation Awards’, ‘International Catering Cup’, en de ‘Coupe du Monde de la Pâtisserie’. Demo’s over en proeverijen van wijnen tot exclusieve koffiesoorten werden zeer goed ontvangen. Gust Carelsbergh, een van onze gelukkige winnaars van een entreekaart, zei dat hij niet eerder zo’n interessante en leerzame beurs heeft meegemaakt. Hij heeft genoten van de demonstraties bij de stand van Veliche™ Gourmet waar hij ook nog een goodiebag ontving. “We gaan met veel tips, ideeën en recepten naar huis.” Wout Spoormans, die ook een kaartje won, was ook enthousiast over zijn bezoek aan Sirha en Veliche™ Gourmet: “Ik heb veel mensen ontmoet met dezelfde passie voor hun vak als ik en ik heb veel inspiratie op kunnen doen tijdens de demonstraties.”

We kijken terug op een zeer succesvolle lancering tijdens dit event in Frankrijk. We hebben vele gepassioneerde vakmensen gesproken die elke dag alles geven om verleidelijke en bijzondere creaties te maken. We hebben onze chocolade met veel plezier op de beurs gepresenteerd en het was ontzettend leuk om zulke enthousiaste reacties te ontvangen.

Volg ons op Instagram en Facebook en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Veliche™ Gourmet en blijf op de hoogte van al onze events en nieuwtjes. Laat je ook inspireren door onze chefs en hun recepten. 

Delen