Chocolade mousse met vanille en sinaasappel van Veliche™ Gourmet

sinaasappelkaramel-melkchocolade

INGREDIËNTEN (MELKCHOCOLADEMOUSSE)

INGREDIËNTEN (GANACHEVULLING MET SINAASAPPEL EN CHOCOLADE)

  • 60 g suiker
  • 1 vanillestokje
  • 150 g verse sinaasappelstukken

INGREDIËNTEN (VANILLE CRUMBLE)

  • 250 g patisseriebloem
  • 100 g ongezouten boter
  • 110 g suiker
  • 110 g amandelpoeder

INGREDIËNTEN (CACAOTOPPING)

  • 250 g water
  • 110 g volle room 35%
  • 250 g suiker
  • 70 g trimoline
  • 110 g cacaopoeder
  • 35 g gelatineblaadjes

BEREIDING

  1. Bereid de melkchocolademousse en vul er flexivormen naar wens mee op.
  2. Laat hard worden in de diepvriezer en haal uit de vormen.
  3. Bereid de sinaasappelkaramel en laat afkoelen voor gebruik.
  4. Bereid de cacaotopping.
  5. Warm het op en vul het midden van de melkchocolademousse.
  6. Laat het even rusten.
  7. Bereid halve melkchocoladebollen en leg er een helft bovenop.
  8. Vul met de sinaasappelkaramel, vanillecrumble en werk af met gekonfijte sinaasappelschil en sinaasappelpartjes
Delen