Maak kennis met onze chefs Verhaal van Veliche Gourmet

Maak kennis met onze chefs die briljante recepten en technieken helpen ontwikkelen voor ons digitale tijdschrift. We hebben 2 nieuwe chef-koks aan dit rijtje toegevoegd – ook Philippe Kotzky en François Galtier zullen de komende tijd inspirerende recepten met je delen.

Chef Paul Gardin

Chef Paul is een creatieve en innovatieve jonge Franse chef-kok met 11 jaar ervaring met gastvrijheid en het beheer van keukens in 5 verschillende landen. Hij heeft gewerkt in 5-sterrenhotels, banketbakkerijen en 3 Michelin-sterrenrestaurants.

Chef Philippe Leleu

Chef- Philippe Leleu maakt al 10 jaar deel uit van ons team. Philippe heeft zijn vaardigheden opgebouwd met een bakkerij diploma. Hij werkte daardoor bij Meert, een beroemde en traditionele banketbakkerij en een restaurant dat bekend staat om lekkernijen van gebak en zoetigheden in Lille, Frankrijk.

Chef Neil Ferguson

Chef-kok Neil Ferguson is geboren en getogen in Ierland en heeft een passie voor lokale desserts. Neil is momenteel chef-kok in het Castlemartyr Resort in Ierland en leidt een team om een heerlijk en inspirerend assortiment desserts voor de gasten te maken.

Chef Francois Galtier

François Galtier, een jonge chef-kok gevestigd in Brussel, is momenteel een internationale consultant voor banketbakkerij, patisserie, consumptie-ijs en koekjes. Een van de hoogtepunten van François’ carrière was het behalen van de 3e plaats met het Belgische team tijdens de World Pastry Cup 2009.

Chef Philippe Kotzky

Philippe Kotzky begon zijn carrière in een paar van de meest prestigieuze hotels in Azië, waaronder het Ritz-Carlton Shanghai. Hij heeft ervaring opgedaan met het maken van verpakkingen voor de voedingsindustrie en is nu eigenaar van Decotatoo, en maakt prachtige afwerkingsdecoratieproducten voor ambachtslieden en banketbakkers.

Chef Gerard Blaauw

Gerard Blaauw is een bekende patissier en chocolatier uit Nederland. Zijn indrukwekkende cv toont posities in het wereldberoemde Amstel Hotel en in de banketbakkerij Heerlijkheid om er maar een paar te noemen. Sinds 2015 doceert hij aan het Bakery Institute, het particuliere opleidingsinstituut voor brood en banketbakkers.

Delen