Maak kennis met BonBonSpecials en haar favoriete bonbon recept! van Veliche™ Gourmet

In de nieuwe rubriek ‘Community Spotlight’ gaan we op bezoek bij onze klanten. Vandaag in de hoofdrol: trouwe Veliche-gebruiker Marjanne Deelen van BonBonSpecials! Met de feestdagen in aantocht heeft Marjanne een unieke cognac bonbon ontwikkeld waarbij ze onze chocolade gebruikt.

Na 20 jaar besloot Marjanne haar kantoorbaan in te ruilen en zich op haar grote passie te richten: het werken met chocolade onder de naam BonBonSpecials. Met trots vertelt ze: “Al gauw ontwikkelde de BonBonSpecials webwinkel zich tot een echt atelier waar ik nu alle bonbons zelf maak, op ambachtelijke wijze. Ik lever veel aan bedrijven – met name bonbons voorzien van bedrijfslogo’s, maar ook aan particulieren. Ook geef ik workshops waar iedereen zelf bonbons mag komen maken.”

In onderstaande video vertelt Marjanne waarom zij voor Veliche chocolade kiest. Ook zie je hoe zij dé Kerst Bonbonspecial van de maand maakt; de Cognac bonbon. Deze speciale bonbon is ontwikkeld in samenwerking met de Cognactheek. Bekijk het verrukkelijk feestelijke recept hier.

Marjanne’s verhaal op papier

Marjanne maakte kennis met Veliche op de Bakkersvak 2019 beurs en was meteen verkocht. Ze hoeft dan ook niet lang na te denken over de vraag waarom ze is overgestapt naar de chocolade van Veliche. “De chocolade is lekker, romig en vol van smaak en bevat minder suiker. Daarnaast ondersteun ik door VelicheTM Gourmet te gebruiken de Rainforest Alliance waarmee ik een bijdrage lever aan een verantwoorde cacaoteelt. Dat vind ik ook belangrijk.”

Marjanne’s favoriete chocolade is de Sensation 72. “In deze pure chocola, met weinig suiker, komt de cacaosmaak goed tot zijn recht. En hij is al helemaal lekker in combinatie met een Roquefort-vulling. Zoals de naam al zegt: een sensatie!”.

“Klanten vinden de chocolade – en de vullingen – heerlijk!”. Marjanne krijgt ook regelmatig te horen dat de bonbons er heel mooi uit zien. Voor de feestdagen heeft ze een assortiment ontwikkeld met cognac. “Ik had de bonbons gemaakt voor de Cognactheek. Dat werd gedeeld in een app-groep en binnen een minuut kwamen er al twintig bestellingen binnen. Ontzettend leuk natuurlijk!”.

Bezoek de website van BonBonSpecials.

Wil jij ook in de spotlight staan?

Stuur een mail naar veliche_gourmet@cargill.com! Vertel in het kort wie je bent en wat je doet en wie weet straal jij straks in onze Community Spotlight! Of tag ons en wie weet benaderen we jou voor het nieuwe thema! Volg ons op Facebook en Instagram! en gebruik #velichegourmet of @velichegourmet

Delen