Community Spotlight: Warme chocolademelk in een nieuw jasje met First Coffee van Veliche™ Gourmet

De winter is weer officieel van start gegaan. Dit betekent dat het vroeg donker is buiten en de temperatuur weer onder het vriespunt komt. Warme dranken zijn een essentieel recept om deze periode aangenamer te maken. En wat is er nou mooier dan verkleumde klanten warme chocolademelk te serveren die gemaakt is van echt chocolade? Precies, nothing beats a hot chocolate!

In deze editie van de Community Spotlight hebben we daarom Bert van First Coffee gevraagd om zijn geheime chocolademelk recepten met ons te delen. De barista’s van First Coffee staan met mobiele espressobars op beurzen en evenementen.

First Coffee is een jong bedrijf met een missie: Mensen blij maken door de beste koffie en chocolademelk te serveren vergezeld met een vriendelijke glimlach. ‘Feel good’ staat hoog in het vaandel: van cacaoboer tot de klant. First Coffee heeft dan ook bewust gekozen voor de chocolade van Veliche. “Onze klanten vinden het fantastisch om te zien dat de chocolademelk van echte chocolade wordt gemaakt. Sommige komen zelfs speciaal terug om nog even te bedanken voor de heerlijke chocolademelk.” vertelt Bert vol enthousiasme.

Bij First Coffee wordt klassieke chocolademelk ingeruild voor witte, melk en pure chocolademelk in combinatie met de lekkerste toppings. Benieuwd wat de favoriete toppings van de klanten van First Coffee zijn? Bekijk de top 4 recepten en onze 3 trendy tips om je chocolademelk net die extra touch te geven hier.

En bekijk Bert zijn verhaal in onderstaande video:

Wil jij ook in de spotlight met jouw recept?

Stuur jouw recept naar veliche_gourmet@cargill.com en vertel ons wie je bent en wat je doet en wie weet straal jij straks in onze Community Spotlight! Onder het motto Sharing is Caring, trakteert Veliche jou op een mooi cadeau naar keuze: een 5kg Belgische couverture chocolade.

Of tag ons en wie weet benaderen we jou voor het nieuwe thema! Volg ons op Facebook en Instagram! en gebruik #velichegourmet of @velichegourmet.

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door:


Bezoek de website van First Coffee.

Delen