Basis glazuur recept Techniek van Veliche Gourmet

INGREDIËNTEN

Deel 1
  • 32 gr Gelatine
  • 190 gr koud water
Deel 2
  • 240 gr water
  • 480 gr suiker
  • 480 gr glucose
Deel 3
  • 320 gr gecondenseerde melk
Deel 4

METHODE

  1. Meng alle ingrediënten van deel 1.
  2. Breng de ingrediënten van deel 2 aan de kook en verhit tot 103 °C.
  3. Voeg de gecondenseerde melk toe.
  4. Voeg de in koud water geweekte gelatine toe.
  5. Voeg de Emotion 58 Belgian Dark couverture Chocolate toe.
  6. Doorgaan met mengen met een garde en indien gewenst kleur toevoegen.
  7. Bewaren in de koelkast.
  8. Voor gebruik: Verwarm het glazuur tot ongeveer 30 °C en 35 °C.
  9. Emulgeren met behulp van een handblender en klaar om producten te glazuren.
Delen