Amerikaanse cookies Techniek van Veliche Gourmet

INGREDIËNTEN

  • 150 gr zachte ongezouten boter
  • 50 gr Veliche cacaoboter dots
  • 300 gr zachte bruine suiker
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 3 eieren
  • 300 gr Zelfrijzend bakmeel
  • 80 gr Veliche cacaopoeder
  • 1 tl bakpoeder
  • 300 gr Veliche Belgische donkere chocolade druppels
  • 50 gr havermout
  • 50 gr rozijnen

METHODE

  1. Sla de boter en suiker samen tot bleek en schuimig.
  2. Smelt de cacaoboter en voeg toe.
  3. Zeef de droge ingrediënten.
  4. Voeg de eieren een voor een toe aan de boter.
  5. Kneed de droge ingrediënten in de mix en dan ook de havermout en rozijnen.
  6. Bak op 180 ˚ C voor 12 minuten.
Delen